Hahnemühle Photo Rag® Bright White
  • Hahnemühle Photo Rag® Bright White
  • Hahnemühle Photo Rag® Bright White

Print Giclée fine art pe hârtie arhivabila | Hahnemühle PhotoRag Bright White

60,00 lei
Include TVA
Marime: 30 x 40

dimensiuni personalizate disponibile în configurator

Estimare livrare: Ajunge la tine pe 9-11 aprilie

Hahnemühle Photo Rag® Bright White, din bumbac de culoare alb strălucitor, oferă un strat unic de imprimare FineArt, ideal pentru artiști și fotografi. Cu o structură delicată și o textură moale distinctivă Photo Rag®, această hârtie transformă fiecare imprimare într-o operă de artă tridimensională, evidențiind culori vii și negru profund.

Albul intens al hârtiei scoate în evidență în mod special imagini cu contrast ridicat, făcând-o alegerea preferată pentru reproducerea detaliată a fotografiilor și a lucrărilor artistice. Plus, fiind fără acid și lignină, garantează rezistență îndelungată în timp.

Acest produs este imprimat la cerere. Timpul de expediere standard este între 2 și 3 zile lucrătoare. Pentru produsele pentru care, din diferite motive, nu există stoc local timpul de livrare poate varia până la 8-9 zile lucrătoare. 

Posterul este livrat in tub de carton, invelit in hartie de orez pentru protectie, alaturi de o pereche de manusi din bumbac pentru manevrare in siguranta

Acest produs este returnabil doar în anumite condiții. Mai multe detalii

Prețul afișat include imprimarea pe hârtie, fără costul inițial de setup. Costul de setup este 15 lei pentru toată comanda și se distribuie în mod egal pe numărul de bucăți imprimate

Hahnemühle
439 Produse

Referinte specifice

cod EAN13
6427378000212