Puteti achizitiona produse de pe website-ul www.printoteca.ro prin comanda online alegand opțiunea de livrare a produselor prin curier sau alegand ridicarea de la unul dintre sediile Printoteca. Pe platforma www.printoteca.ro puteti comanda produse personalizate cu grafica dumneavoastra sau produse de la partenerii din marketplace.

Produse din Marketplace

Navigand pe website, in sectiunea „Magazin” puteti selecta produsele pe care doriti sa le achizitionati si le puteti adauga in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul „Adauga in cos”. Butonul respectiv se afla în dreptul fiecarui produs de pe website.

Puteti adauga în cos oricate produse doriti, folosind procedeul descris mai sus.

Dacă doriti mai multe exemplare ale unui anumit produs, în campul „Dimensiune” puteti selecta numarul de bucati dorit din fiecare marime. Prin apasarea butonului „Adauga in cos” toate produsele vor fi adaugate în cosul de cumparaturi. 

Pentru a actualiza cantitatea de produse dorite in cosul de cumparaturi sau pentru a elimina un produs puteti folosi simbolurile + sau -. Cantitatea va fi automat actualizata. Pentru eliminarea completa a unui produs din cosul de cumparaturi puteti apasa butonul marcat cu pictograma „X” din stanga produsului. 

Daca aveti un cupon de reducere , îl puteti folosi adaugandu-l in campul dedicat din cosul de cumparaturi si apasand butonul „Adauga cupon”. 

Produse personalizate

Navigand pe website, puteti selecta produse ce pot fi personalizate. Acestea pot fi vazute accesand pagina „Creeaza”. Acestea vor fi personalizate cu grafica furnizata de dumneavoastra sau pot fi personalizate folosind configuratorul de produs pus la dispozitie de Printoteca.   

După selectarea unui produs din sectiunea „Creeaza”, pe pagina dedicata a produsului puteti vedea culorile in care acesta este disponibil si ghidul de marimi. 

Apasarea butonului „Personalizeaza produs” va deschide configuratorul de produs prin care acesta poate fi personalizat cu grafica dumneavoastra sau cu elemente din configuratorul pus la dispozitie de Printoteca. 

Folositi butoanele din stanga paginii pentru a adauga imagini stocate in computerul dumneavoastra sau pentru a adauga elemente puse la dispozitie de configurator. Elementele incarcate vor fi amplasate in zona marcata pe produs, aceasta reprezentand suprafata personalizabila a produsului. Vor fi imprimate doar acele elemente care se regasesc in zona marcata pe produs. 

Pentru a adauga produsul in cos urmati pasii descrisi mai sus pentru produsele din marketplace. 

CUM PLASEZ O COMANDĂ?

Pentru a comanda produsele, nu trebuie sa detineti un cont pe www.printoteca.ro. Daca doriti sa plasati comanda folosind contul dumneavoastra va puteti loga în pagina de comanda introducand datele contului sau va puteti autentifica sincornizand contul dumneavoastra Facebook sau Google. 

Dupa ce ati selectat produsele pe care doriti sa le cumparati, va rugam sa completati numele, adresa de livrare si sa alegeti metoda de plata si livrare a produselor. Este obligatorie completarea tuturor campurilor marcate.

Dupa ce ati urmat pasii descrisi mai sus, recititi cu atentie datele introduse. Inaintea plasarii comenzii va rugăm sa cititi sectiunile „Termeni și conditii” si „Politica de confidentialitate”. Pentru a putea plasa comanda va trebui sa bifati ca ati citit si sunteti de acord cu informatiile prezentate in cele doua sectiuni. Apasati pe butonul “Plasati comanda” pentru a plasa comanda. 

Veti primi un email de confirmare in care vi se confirma receptionarea comenzii dumneavoastra. Va rugam verificati corectitudinea comenzii efectuate, citind cu atentie email-ul respectiv.

Daca v-ati inregistrat, odata completate, aceste date vor ramane inregistrate in contul dvs. si nu va mai fi nevoie sa le introduceti din nou in cazul unei noi comenzi, decat dacă doriti sa schimbati adresa de livrare.

CUM POT MODIFICA SAU ANULA COMANDA?

Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii „Plasati comanda”, puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le cumparati sau puteti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata.

Daca ati plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari sau anula comanda inainte de validarea acesteia, scriindu-ne la adresa hello@printoteca.ro in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii.

Pentru orice probleme și sesizari, nu ezitati să ne contactati!