Vinde cu noi

Deschide gratuit un magazin in Printoteca Marketplace si castiga bani din vanzarea de produse imprimate cu arta ta. Un design bun merita un print bun, de aceea imprimăm ideile tale doar pe produse premium, sustenabile.

Pentru partenerii cu propriile magazine, oferim servicii complete de Print On Demand si dropshipping, cu livrare nationala si internationala expres.

Vrei un magazin gratuit pe marketplace-ul Printoteca?
DEVINO VENDOR

Printoteca B2B

Iti poti dezvolta afacerea cu textile imprimate fara a avea presiunea investitiei in stocuri si fara costuri de logistica:

Print on demand (POD) - productia se realizeaza pe baza comenzii primite de la clientul tau final. Nu trebuie sa faci stoc in avans, nu exista comanda minima. Poti astfel sa testezi online vanzarea de produse cu un numar nelimitat de designuri imprimate si poti oferi clientilor tai o varietate de modele si culori din care sa aleaga.


Dropshipping - comanda pleaca direct de la noi catre clientul tau final.Ne ocupam de ambalarea si personalizarea coletelor conform indicatiilor tale fara niciun extra-cost.Suna bine? Programeaza acum o intalnire cu un reprezentant Printoteca.
Contacteaza-ne pe mail la: hello@printoteca.ro

Avantajele Printoteca B2B

Exprienta in POD si dropshipping

Poti alege dintre zeci de modele si culori disponibile in oferta noastra

Lucram cu produse premium, din materiale sustenabile

Folosim tehnologie DTG de ultima generatie