Reguli generale aplicabile pentru designul incarcat

Prin incarcarea de materiale grafice pe website-ul Printoteca, confirmi ca ai verificat documentele si ca esti in totalitate responsabil pentru calitatea si continutul lor.

Prin incarcarea sau salvarea unui fisier grafic confirmi ca ai luat la cunostinta ca:

  • Pentru o calitate optima de print fisierul trebuie sa fie scalat, sa aiba 300 DPI si modul de culoare RGB.
  • NU vom realiza modificari continutului incarcat
  • Fundalul designului incarcat va fi printat de la sine asa cum l-ai incarcat, Daca doresti ca grafica ta sa fie imprimata fara fundal, trebuie sa o incarci cu fundal transparent.
  • Nu suntem responsabili de eventualele erori generate de utilizarea configuratorului de produse, fiind responsabilitatea ta de a-ti verifica continutul inainte de incarcare si validare. De asemenea, vei primi o copie a comenzii tale in e-mailul de solocitatre de comanda- daca observi erori in grafica incarcata ne poti contacta pentru trimiterea unui nou fisier grafic pana la momentul in care primesti mailul de confirmare a comenzii. Ulterior e-mailului de confirmare a comenzii nu se mai pot realiza modificari asupra graficii.
  • Configuratorul de produs ofera o interpretare generala a dispunerii graficii pe care o incarci si aspectul final al produsului va fi influentat de dimensiunea produsului ales si proportiile sale reale, Suprafata printabila este de 35x40 cm. Te rugam sa verifici tabelele de marimi aferente fiecarui produs pentru a intelege cat mai bine cum va arata produsul final.
  • Configuratorul de produs ofera o interpretare digitala a culorilor din designul tau care pot fi usor diferite de cele din produsul imprimat (contract si saturatie). Ai posibilitatea de a comanda o mostra or de a vizita un showroom Printoteca daca ai indoieli cu privire la modul in care va arata grafica ta dupa ce a fost imprimata.

Daca ai nevoie de sprijinul nostru sau de informatii suplimentare pentru a incarca fisiere grafice la o calitate corespunzatoare te rugam sa ne contactezi la hello@printoteca.ro