Un design bun merită un #printbun

Dorința de a livra un #printbun este forta care tine Printoteca in miscare. Un #printbun, oricat de simplu ar parea, se compune din mai multe valori super-importante pentru noi:

Sustenabilitate

Materiile prime, consumabilele, procesul de productie si ambalajele pe care le folosim respecta principiul sustenabilitatii.

99% dintre textilele pe care le imprimam sunt realizate din materiale sustenabile precum poliesterul reciclat sau bumbacul organic. Suntem extrem de atenti atunci cand ne alegem furnizorii si este esential ca materiile prime pe care ei le produc să fie realizate in conditii care respecta mediul si oamenii.

Folosim doar consumabile originale, respectiv cerneluri fara impact negativ asupra mediului, pe baza de apa, cu certificare OekoTex. Reziduurile lichide rezultate din productie sunt colectate si de o firma specializata in neutralizarea lor.

Am optimizat procesul de productie astfel incat sa generam cat mai putine deseuri, iar pe cele rezultate le colectam si le predam unui operator de reciclare. 

Incepand cu 2020 am redus plasticul din ambalarea produselor la sub 10% din totalul ambalajelor care pleacă de la Printoteca.

Dorinta noastra de a creste sustenabil ne face sa aducem constant imbunatatiri, fiecare mica schimbare fiind un pas important pentru noi si clientii care ne-au acordat incredere.

Calitate

Scopul nostru este de a livra produse pe care oamenii sa le poarte cu drag, mult timp. Vrem ca cei din comunitatea Printoteca sa cumpere putin, dar bun, doar cat au nevoie. Descurajam vanzarea de volum si crearea de stocuri inutile, De aceea printam on demad atat cat este nevoie.

Portofoliul nostru e format din produse premium, acel tip de produse care nu se incadreaza in tiparul de ”promotional” ci este un produs ”fashion”. Avem o gama variata de modele si culori pentru a oferi posibilitati creative nelimitate.

Durabilitatea printului e dată de mai multi factori: folosim doar cerneluri originale, pretratam inclusiv textilele albe, pentru a obtine culori intense si rezistente, uscam la cuptor cu aer cald.

Inovatie

Suntem constant preocupati de imbunatarile care apar in domeniul nostru si crestem atelierul Printoteca in continuu pentru a livra pe piata locala produse si servicii care pot concura oferta internationala.Transparenta

Atelierul si showroom-ul Printoteca sunt deschise vizitelor si oferim de fiecare data informatii temeinice despre procesele noastre. Este important pentru noi sa avem o relatie deschisa fata de partenerii nostri si sa ne dezvoltam impreuna.

Informatiile despre costurile noatre de productie sunt disponibile pe printoteca.ro iar politica de discounturi pe care o aplicăm este transparenta si universala.