MUZICA NE ADUCE IMPREUNA

Merch pentru trupe

Avem o relație specială cu muzica- de la beat-ul care ne dă energie în atelier, până la zilele lungi de festival când am făcut tricouri și amintiri cu T-shirt Van. Un produs de merch e o legătură dintre o trupă și comunitatea ei. Un produs creat de trupă din recunoștință pentru fani și o formă prin care fanii pot susține trupa preferată, altfel decât cumpărând bilete. E un schimb reciproc de simpatie. Dincolo de asta, un produs de merch aduce cu el, atunci când e purtat, energia de concert, starea pe care o ai atunci când te bucuri de muzică.


Servicii adaptate pentru trupe

Avem o mare responsabilitate atunci când producem merch pentru trupele care au ales Printoteca. Fie că aleg să lucreze cu noi în sistem print on demand, fie că folosesc serviciul Printoteca Marketplace, ne asigurăm că oferim o experiență de cumpărare și produse care să fie purtate la multe concerte de acum în colo. La cerere, putem oferi servicii de print live la evenimentele trupei, sau putem pune la dispoziție logistica necesară pentru vânzarea la un stand de merch.


Producție premium, sustenabilă

Ne bucurăm că tot mai multe trupe aleg produse sustenabile atunci când produc merch și că se implică pe această cale în promovarea respectului pentru oameni și natură. Totodată, alegerea unor produse premium pentru gama de merch, este (încă) o dovadă a respectului pentru comunitatea de fani.