WE ARE PRINTOTECA

Despre noi

un design bun merita un #printbun

Un design bun merita un #printbun, de aceea Printoteca este partenerul de incredere pentru creativi, fie ei ilustratori, designeri sau start-up-uri.
Suntem un business responsabil, de aceea sustenabilitatea este una dintre prioritatile noastre. Folosim produse din bumbac organic sau mix-uri de bumbac cu materiale reciclate, cerneluri si materii prime cu un impact minim asupra mediului.

Fiindca incurajam consumul responsabil avem scopul de a realiza produse de calitate care sa poarte amprenta creativitatii partenerilor nostri si vrem ca toti cei care le poarta sa se bucure de ele un timp indelungat.

Respectam nevoile colaboratorilor nostri, drept urmare am asociat productiei servicii de print on demamd si dropshipping. Vrem ca pe aceasta cale sa producem exact cat e nevoie, fara ca partenerii Printoteca sa simta presiunea stocurilor sau a logisticii. Resursele pe care le oferim inseamna timp castigat pe care artistii il pot aloca procesului creativ.

Printoteca Lipscani, deschisa in Cartierul Creativ din Bucuresti este locul de intalnire al comunitatii noastre creative. Este primul magazin cu produse imprimate cu arta locala in care printul se realizeaza pe loc. Aici gazduim periodic pop-up shop-uri pentru partenerii Printoteca sau pentru cauzele in care credem

Sub umbrela Printoteca s-au nascut si brandurile T-Shirt Van (prima imprimerie mobila de tricouri) si Sticker Republic.

Stickers

 • Culori vii si stralucitoare

  Folosim numai cerneluri originale Mimaki astfel ca putem garanta aceeasi calitate a culorii oricate printuri ai realiza.

 • Rezistenta la UV

  Stickerele noastre vin laminate standard. Garantam rezistenta la UV, zgarieturi si intemperii.

 • Super-precizie la taiere

  Tehnologia noastra de taiere garanteaza ca putem realiza stickere sub orice forma.

 • Finisare extra

  Die-cut si folie de laminare.

Tricouri

 • Brother DTG

  Avem cea mai buna tehnologie de print DTG (Direct-to-Garment) disponibila. Ofera aceeasi consitenta a culorilor oricat si oricand ai nevoie.

 • Rezistente la multiple spalari

  Culorile noastre rezista in timp, multiplelor spalari. Astfel respectam munca depusa pentru un design bun.

 • Branduri de calitate

  Ne plac lucrurile de calitate si de aceea am apelat la branduri ca Stanley Stella si Roly.

 • Print cu cerneala alba

  Pentru o obtine printuri bune pe textilele inchise la culoare este critica aplicarea unui pre-tratament plus a unui strat de alb (masca). Noi o facem mai bine!

Print eco-solvent

 • 1440dpi

  Fie ca realizam postere, stickere sau canvas obtinem tot timpul cele mai bune detalii.

 • Print&cut.

  Printam & taiem pe masini performante. Precizia taierii este data de cele patru coordonate de mapare.

 • Garantia Mimaki

  Folosim cartuse cu cerneala originala Mimaki pentru a ne asigura de rezistența printului, sănătatea capetelor de print și calitatea culorilor.