Despre Printoteca

Despre Printoteca

un design bun merita un #printbun

Fondat de Sabina și Răzvan în 2015, Printoteca este un proiect creativ unde designul primește viață prin imprimare DTG pe textile și nu numai. Suntem aici pentru a transforma ideile în realitate, oferindu-ți soluții de print personalizate ce îmbină arta, inovația și sustenabilitatea.

La Printoteca, credem în puterea unui design de excepție, iar deviza noastră este "Un design bun merită un #printbun". Suntem partenerii încrederii pentru creativii din toate domeniile – de la ilustratori la designeri și start-up-uri. Ne dedicăm să realizăm produse de calitate astfel încât acestea să poarte amprenta creativității tale pentru mult timp.

Responsabilitatea față de mediu este în centrul valorilor noastre. Folosim materiale precum bumbacul organic sau amestecuri de bumbac cu componente reciclate, împreună cu cerneluri și materii prime cu impact minim asupra mediului. Încurajăm consumul responsabil și ne propunem să producem produse durabile și de calitate, care să aducă bucurie celor care le poartă.

În spiritul sprijinirii comunității creative, am asociat producției noastre servicii de print la cerere și dropshipping. Scopul nostru este să oferim soluții personalizate și eficiente, astfel încât partenerii noștri să se poată concentra pe creație, fără să fie îngreunați de stocuri sau logistică.

Printoteca a fost mereu mai mult decât un brand – suntem o comunitate creativă. Deși Printoteca Lipscani poate nu mai există fizic, spiritul comunității trăiește în fiecare produs pe care îl creăm. Sub umbrela noastră au luat naștere branduri inovatoare precum T-Shirt Van, prima imprimerie mobilă de tricouri, și Sticker Republic.

Așadar, bine ai venit în lumea Printoteca, unde designul tău prinde viață și se transformă în artă purtată. Suntem aici pentru a face fiecare detaliu să conteze, pentru ca fiecare #printbun să spună o poveste autentică.