Fine art print giclée

Printurile fine art de tip giclée pe hârtie Hahnemuhle sunt produse de înaltă calitate, potrivite pentru cei care doresc să achiziționeze o lucrare de artă care să fie la fel de impresionantă ca originalul. Aceste printuri sunt obținute prin tehnologia de imprimare cu jet de cerneală (giclée), care oferă o precizie extraordinară în reproducerea culorilor și detaliilor.

Hârtia Hahnemuhle este recunoscută pentru calitatea sa superioară, durabilitatea și rezistența la decolorare, ceea ce face ca aceste printuri fine art să fie potrivite pentru a fi expuse în spații cu luminozitate ridicată, fără a-și pierde din calitatea vizuală. Printurile fine art de tip giclée pe hârtie Hahnemuhle sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și formate, astfel încât să se poată potrivi cu orice nevoie estetică sau spațială.

Fiind dealer oficial Hahnemuhle, Printoteca asigură clienților săi că produsele achiziționate sunt autentice și de cea mai înaltă calitate, iar printurile fine art de tip giclée pe hârtie Hahnemuhle sunt o investiție pe termen lung în arta de calitate superioară..

Ce folosim la Printoteca pentru un print de calitate?

Hârtie premium

Colecția Digital FineArt este o gamă cuprinzătoare de hârtii FineArt de înaltă calitate și unice, create pentru clienții care caută ceva special și doresc să obțină cel mai bun rezultat din imaginile lor.

Obținând rezultate de imprimare remarcabile și o rezistență la îmbătrânire de peste 100 de ani, hârtiile FineArt pentru imprimante inkjet îndeplinesc cele mai înalte standarde pentru aplicații de artă fină și sunt perfecte pentru expoziții pe termen lung, colecții de artă și ediții speciale. Pentru a răspunde acestor cerințe, hârtiile de artist de înaltă calitate și ultrapurificate sunt utilizate ca bază de hârtie. Felțurile de lână naturală special fabricate conferă hârtiilor de artist textura lor unică, oferind o tridimensionalitate care îmbunătățește efectul imaginii datorită unei adâncimi incredibile. Hârtiile grele FineArt, bazate pe bumbac sau alfa-celuloză, obțin un gramaj ridicat, o grosime deosebită a hârtiei și o senzație tactilă specială care mărește valoarea lor.

Un strat premium de acoperire inkjet, care rezultă într-o reproducere impresionantă a culorii și detaliilor, contrastelor incredibile și negrilor profunde, completează această gamă luxoasă de hârtii FineArt individuale pentru imprimante inkjet de înaltă calitate.

Toate hârtiile Hahnemühle au fost certificate de institute independente pentru a fi foarte rezistente la îmbătrânire și sunt vegane, pentru a satisface cele mai înalte cerințe ale clienților.

Hahnemühle Photo este o gamă de bază de hârtii inkjet cu utilizare universală, ideale pentru imprimarea zilnică. Această gamă de hârtii ușor de utilizat prezintă o calitate foarte bună și oferă un preț atractiv, făcându-le o alegere excelentă pentru fotografii standard, imprimări de postere și cărți foto.

Hârtiile naturale pe bază de celuloză sau materialele de substrat acoperite cu rășină, combinate cu un strat optimizat de acoperire inkjet pentru aplicații foto, asigură cele mai bune rezultate pentru imprimarea de zi cu zi.

Echipament performant

Epson P9500 este o imprimantă de mare format cu tehnologie de imprimare cu jet de cerneală, concepută pentru a oferi cea mai înaltă calitate a imprimării de la Epson. Acest echipament folosește o tehnologie de imprimare avansată cu 12 culori. Imprimanta utilizează cerneală Ultrachrome HDX pentru a oferi o gamă largă de culori, cu o precizie deosebită și o gradare fină.

Această imprimantă este ideală pentru artiști, fotografi și designeri care doresc să producă lucrări de artă de înaltă calitate și poate fi folosită pentru imprimarea de lucrări de artă de dimensiuni mari, care vor fi expuse în galerii de artă sau muzeelor, precum și pentru imprimarea de lucrări de artă de mici dimensiuni, care pot fi incluse în cărți sau albume foto.

Nu ai găsit hârtia de care ai nevoie?

Completează formularul sau scrie-ne pe chat și află cum te putem ajuta.