Specialiști în
decorarea textilelor

Cu pasiune pentru sustenabilitate.
Printăm la cerere. Fără comenzi minime.

Suntem Printoteca

Specialiști în imprimare la cerere (print on demand) și ne mândrim că folosim numai produse ecologice și reciclate certificate, fără a ne mulțumi niciodată cu bumbacul convențional sau cu materiale nereciclate.

La Printoteca, poți avea încredere că, indiferent de cantitate, comanda ta va avea un impact pozitiv asupra mediului. Lucrează  cu noi pentru a face alegeri mai responsabile și pentru a ne ajuta să facem diferența împreună.

Super-printuri, fără comenzi minme.

un design bun merită un

Decorează produsele noastre fără comanda minimă

Dacă dorești să adaugi o notă personală îmbrăcămintei tale, avem soluția perfectă pentru tine! Cu ajutorul configuratorului nostru de produs online, poți personaliza propriile produse pentru a fi achiziționate imediat. Este atât de simplu - alege produsul dorit, apasă butonul "Personalizează" și fii creativ cu platforma noastră ușor de utilizat. Poți încărca propriile lucrări de artă sau logo-uri, poți adăuga text și multe altele. După ce ești mulțumit de design-ul tău personalizat, adaugă produsul în coș și finalizează achiziția pentru o livrare rapidă. Începe să îți lași creativitatea să strălucească și personalizează-ți propriile produse chiar acum!

De ce Printoteca?

Creează produse unice

Găsești în catalogul nostru peste 100 de produse personalizabile

Un configurator ușor de utilizat

Creează produse unice folosind configuratorul nostru încorporat, chiar și fără experiență în design!

Producție locală

Toate produsele de pe printoteca.ro sunt imprimate și împachetate în atelierul nostru din București.

Fără comenzi minime

Economisește bani și evită acumularea de stoc. Toate produsele sunt realizate on-demand (la cerere).

Poduse certificate GOTS

Prima certificare GOTS din regiune pentru lanțul de producție DTG (Direct in țesătură)

Suport rapid & prietenos

Suntem aici să te ajutăm în fiecare zi între 9 si 17 pe email, chat sau Whatsapp. În plus avem un Helpdesk cu zeci de tutoriale care să îți vină în ajutor.

Alege sustenabil

La Printoteca valorile noastre de bază sunt respectul pentru oameni și natură. Selecția noastră de produse vine din surse verificate, fabrici nepoluante în care angajații lucrează în siguranță și sunt plătiți corect. Procesele de producție folosite nu generează deșeuri periculoase pentru natură, sortăm și reciclăm materialele rezultate din activitatea noastră, folosim cerneluri pe bază de apă, non-toxice, respectăm cu rigurozitate toate normele în vigoare pentru protecția mediului și siguranța echipei și îmbunătățim în continuu procesele pentru a avea un impact minim asupra planetei.

Oferim clienților produse de calitate, de care să se bucure mult timp, pentru a încuraja consumul responsabil și a reduce risipa de textile.

Ce spun clienții noștri

Parteneri care au încredere în noi

Suntem Printoteca, atelierul de #printbun din București a cărui activitate este pusă în slujba creativilor locali. Ne-am adaptat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor artiștilor, oferind servicii de print on demand și fulfilment. Imprimăm pe textile sustenabile, premium, și adaptăm continuu gama de produse conform cerințelor partenerilor noștri: am început cu tricouri imprimate, apoi hanorace, bluze, pantaloni, ajungând până la orice se poate personaliza cu tehnologie de imprimare DTG. Toate produsele sunt imprimate on demand, fără a crea stocuri inutile, serviciile noastre fiind soluția perfectă pentru cei care vor să înceapă un mic business cu produse imprimate.

Pe site-ul nostru poti crea textile sau obiecte personalizate cu ideile tale în doar câteva minute sau poți alege tricouri, hanorace, bluze, sacoșe, căni sau printuri cu creațiile artiștilor din Marketplace.

Suntem un partener de încredere pentru companii și agenții de publicitate atunci când au nevoie de un #printbun și avem o platformă dedicată lor.

Printoteca recomandă Sticker Republic și T-Shirt Van, branduri crescute de noi, împreună cu noi și care împărtășesc valorile noastre.