un design bun merita un #printbun

Cumpără produse din Marketplace și susține comunitatea locală de artiști

Fiecare produs cumpărat plătește un artist și îi aduce bucuria de a-și vrea munca apreciată. Comunitatea Printoteca Marketplace crește continuu și duce mii de produse imprimate către iubitorii de creativitate locală. Selectăm doar lucrări care se supun politicii noastre anti Fake & Hate, analizăm fiecare aplicație în parte și, indiferent de nivelul de experiență sau modul în care aleg să se exprime, alegem creativii care au o poveste de spus.

ALEGE SUSTENABIL

La Printoteca valorile noastre de bază sunt respectul pentru oameni și natură. Selecția noastră de produse vine din surse verificate, fabrici nepoluante în care angajații lucrează în siguranță și sunt plătiți corect. Procesele de producție folosite nu generează deșeuri periculoase pentru natură, sortăm și reciclăm materialele rezultate din activitatea noastră, folosim cerneluri pe bază de apă, non-toxice, respectăm cu rigurozitate toate normele în vigoare pentru protecția mediului și siguranța echipei și îmbunătățim în continuu procesele pentru a avea un impact minim asupra planetei.

Oferim clienților produse de calitate, de care să se bucure mult timp, pentru a încuraja consumul responsabil și a reduce risipa de textile.

Suntem Printoteca, atelierul de #printbun din București a cărui activitate este pusă în slujba creativilor locali. Ne-am adaptat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor artiștilor, oferind servicii de print on demand și fulfilment. Imprimăm pe textile sustenabile, premium, și adaptăm continuu gama de produse conform cerințelor partenerilor noștri: am început cu tricouri imprimate, apoi hanorace, bluze, pantaloni, ajungând până la orice se poate personaliza cu tehnologie de imprimare DTG. Toate produsele sunt imprimate on demand, fără a crea stocuri inutile, serviciile noastre fiind soluția perfectă pentru cei care vor să înceapă un mic business cu produse imprimate.

Pe site-ul nostru poti crea textile sau obiecte personalizate cu ideile tale în doar câteva minute sau poți alege tricouri, hanorace, bluze, sacoșe, căni sau printuri cu creațiile artiștilor din Marketplace.

Suntem un partener de încredere pentru companii și agenții de publicitate atunci când au nevoie de un #printbun și avem o platformă dedicată lor.

Printoteca recomandă Sticker Republic și T-Shirt Van, branduri crescute de noi, împreună cu noi și care împărtășesc valorile noastre.

Blog updates