Printăm on demand, fără comenzi minime

Personalizezi ușor, online, produse cu propriul tău design.

Folosim doar produse ecologice și reciclate certificate.

Bluze & Hanorace

Decorate cu grafica ta. Premium.

Gama DRY

Bumbac open end. Dry hand feel.

Corporate gifts

Haine sau accesorii cu brandul companiei tale.

Cumpărături fără stres

Retur la EasyBox timp de 30 de zile, dacă nu ești mulțumit de calitatea produsului.

Un configurator ușor de utilizat

Creează produse unice folosind configuratorul nostru încorporat, chiar și fără experiență în design!

Producție locală

Toate produsele de pe printoteca.ro sunt imprimate și împachetate în atelierul nostru din București.

un design bun merită un #printbun

La Printoteca, ne concentrăm pe oferirea unor produse de înaltă calitate și soluții creative. Specializați în personalizarea tricourilor și altor articole textile, folosim tehnologia DTG (Direct to Garment) și imprimante Kornit de ultimă generație pentru a crea produse cu design personalizat.

Gama noastră extinsă de produse textile, inclusiv tricouri și alte articole, este selectată cu grijă și include peste 100 de opțiuni premium din bumbac organic și materiale sustenabile reciclate de la Stanley Stella.

Suntem dedicați și unor valori sustenabile. Printăm on demand, eliminând stocurile inutile și contribuind astfel la reducerea risipei. Această abordare ne face partenerul ideal pentru antreprenorii care doresc să înceapă un mic business cu produse imprimate sau pentru mărci mari care doresc să ofere clienților sau angajaților lor produse de calitate superioară, cu un cost-per-wear foarte avantajos.

Îți recomandăm

Explorează colecția

Alege sustenabil

La Printoteca valorile noastre de bază sunt respectul pentru oameni și natură. Selecția noastră de produse vine din surse verificate, fabrici nepoluante în care angajații lucrează în siguranță și sunt plătiți corect. Procesele de producție folosite nu generează deșeuri periculoase pentru natură, sortăm și reciclăm materialele rezultate din activitatea noastră, folosim cerneluri pe bază de apă, non-toxice, respectăm cu rigurozitate toate normele în vigoare pentru protecția mediului și siguranța echipei și îmbunătățim în continuu procesele pentru a avea un impact minim asupra planetei.

Oferim clienților produse de calitate, de care să se bucure mult timp, pentru a încuraja consumul responsabil și a reduce risipa de textile.

Ce spun clienții noștri

Parteneri care au încredere în noi