LIVE PRINTING LA EVENIMENTE

Aducem artă locală la festivaluri  

Comunitatea Printoteca aduce împreună de zeci de artiști locali care ne însoțesc cu grafica lor la evenimente. Printăm pe loc, pe produse premium. Fiecare produs vândut plătește un artist.


Activări de brand memorabile

Cu divizia noastră mobilă de print putem transforma activarea ta într-o experiență despre care participanții vor povesti mult timp după. Fiecare design pe care îl imprimăm poate fi unic și, dacă vrei să te asiguri că produsele pe care brandul tău le oferă cadou vor fi păstrate cu drag, mult timp, oferim posibilitatea de a implica participanții în creația graficii pe care noi o imprimăm


Evenimente corporate & HR

Putem parca van-ul în fața clădirii de birouri, sau ne putem muta la interior cu setup-ul de print. Oriunde am fi, suntem pregătiți să facem printuri pe care echipa ta la va purta cu entuziasm și să oferim experiențe interactive care vor rămâne cele mai prețuite amintiri de la birou.


Tehnologie și creativitate

Experiența printului pe loc se completează cu aplicații customizate de realizare a graficii sau cu experiențe precum design 3D în realitate virtuală și tricouri cu realitate augmentată. Gama noastră extinsă de produse, tehnologiile variate de print și serviciile conexe sunt întotdeauna o sursă de inspirație pentru departamentele creative.


T-shirt VAN