Suport Clienți

Dacă ai întrebări sau feedback pentru noi, te rugăm să ne scrii folosind chat-ul prezent pe fiecare pagină în colțul dreapta-jos sau adresa de e-mail hello@printoteca.ro. Echipa noastră va fi bucuroasă să te ajute cu orice informație suplimentară despre serviciile noastre. De asemenea, ne poți găsi și pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții.

Încearcă și librăria noastră Help Center. Vei găsi multe răspunsuri la multe întrebări folosind articolele și tutorialele noastre video 

Întrebări Frecvente

Am selectat o parte dintre articolele cele mai citite din Help Desk-ul nostru. 

Poți urmări statusul comenzii tale in contul tău de clienti. După ce coletul a fost expediat, poți urmări comanda accesând numărul de urmărire

La Printoteca lucrăm doar cu textile pe care le-am testat anterior și despre care știm că vor oferi garanția unui #printbun.

Imprimarea pe produse aduse de client, indiferent de furnizor, poate duce la deteriorarea lor în procesul de producție sau poate avea un rezultat care să nu reziste în timp la spălări.

Dacă ai o comandă de volum și nu identifici pe site un produs potrivit nevoilor tale, contactează echipa de vânzări și vei primi o ofertă personalizată.

Dacă ai o colecție creată de tine de la zero și vrei să imprimi produsele, poți aduce o bucată de material la print, pe care ulterior să o supui testelor de spălare (etapă esențială pentru a putea trece corect instrucțiunile de întreținere pe etichete). Doar după această etapă putem avansa cu procesul de print.

Prin incarcarea de materiale grafice pe website-ul Printoteca, confirmi ca ai verificat documentele si ca esti in totalitate responsabil pentru calitatea si continutul lor.

Pentru o calitate optima de print fisierul trebuie sa fie scalat, sa aiba 300 DPI si modul de culoare RGB.

NU vom realiza modificari continutului incarcat.

Fundalul designului incarcat va fi printat de la sine asa cum l-ai incarcat, Daca doresti ca grafica ta sa fie imprimata fara fundal, trebuie sa o incarci cu fundal transparent.

Dacă ai modificări de făcut scrie-ne imediat pe chat sau pe email. Comenzile ajung la print repede si după acest punct nu mai pot fi făcute modificari

Peste 80% din comenzile plasate la Printoteca pleaca în maxim două zile lucrătoare de la plasarea comenzii. În unele cazuri în care produsul vine din stoc extern livrarea poate dura pana la 7 zile lucrătoare. Toate produsele se realizează on demand, de aceea pot apărea situații excepționale în care timpul de producție să dureze peste timpul estimat de noi în general. Veți fi anunțați în cazul în care apar astfel de întârzieri.

Livrarea se realizează pe teritoriul României prin FAN Courier sau SameDay iar in Europa prin DHL Express și durează în general 24-48 de ore.

Nu ai găsit ce căutai?

Răspundem rapid pe chat și whatsapp și ne poți suna sau poți programa o vizită în showroom

Showroom Printoteca

Splaiul Unirii 243-245, Bucuresti
(vizite doar cu programare)