REDUCERI & OFERTE​

Descoperă cum poți beneficia de cele mai bune oferte și prețuri pentru o varietate de servicii de imprimare personalizate. Printre acestea se numără reduceri speciale pentru comenzi de volum, oferte pentru clienți noi, promoții pentru sărbători și multe altele.

Indiferent de nevoile tale de imprimare, Printoteca este aici pentru îți oferi cele mai bune soluții de branding și promovare la prețuri competitive. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații despre serviciile noastre și ofertele actuale!

Reduceri de volum

Cumpără produse personalizate în bulk și obții discount de până la 50%

La Printoteca, ne dedicăm să îți oferim servicii de imprimare de volum personalizate, care să se ridice la nivelul așteptărilor tale. Fie că ai nevoie de print digital, serigrafie, broderie sau DTF, echipa noastră e gata să îți ofere soluții optime.

Și pentru că ne dorim ca experiența ta să fie cât mai eficientă, am implementat discounturi de volum care se aplică automat în coșul de cumpărături, simplificând procesul de comandă. Așadar, configurează-ți comanda și bucură-te de economiile care se adaugă instant! Achiziționează exact ce ai nevoie și asigură-te că fiecare articol va fi nu doar creat, ci și purtat cu plăcere.

Iar dacă ai nevoie de o ofertă personalizată, echipa noastră este întotdeauna gata să te asiste prin chat, email sau WhatsApp, oricând ai nevoie. 

Printuri de super-calitate

Utilizăm cele mai noi tehnologii din domeniu.

Livrare super-rapidă

Tot timpul livrăm în termenele agreate.

Mixează comenzile

Culori, mărimi sau design

Pregătește-ți următoarea apariție în public.

Vrei să afli cum să promovezi grupul tău comunitar sau ONG-ul? Ai putea încerca să creezi produse personalizate pentru membrii acestuia! Îți sugerăm să optezi pentru obiecte care să se potrivească cu identitatea grupului tău. În cazul în care organizezi un eveniment, poți comanda obiecte personalizate cu design-ul evenimentului pentru participanți sau pentru organizatori. În plus, dacă ești angajat, poți solicita articole de îmbrăcăminte personalizate cu branding-ul companiei pentru a spori conștientizarea brand-ului și pentru a construi o cultură a companiei.

Alege diverse culori și modele pentru produsele personalizate pentru a crește vizibilitatea și a atrage mai mulți oameni către grupul tău comunitar sau afacerea ta.

De ce să alegi Printoteca pentru proiectele tale?

Cele mai noi tehnologii din domeniu.

Printoteca utilizează cel mai performant echipament DTG (Direct to Garment), care este capabil să imprime culori vibrante și detalii precise direct pe haine, fără a fi nevoie de o pregătire specială a materialului. Aceasta înseamnă că design-ul ales de tine va fi imprimat cu acuratețe și va arăta excelent.

Folosind cele mai noi tehnologii, Printoteca asigură o calitate superioară a produselor și o durabilitate de lungă durată. În plus, tehnologia DTG este una prietenoasă cu mediul, folosind cantități minime de cerneală și producând mai puțin deșeuri decât alte metode de imprimare.

Așadar, dacă vrei să te asiguri că produsele tale personalizate arată bine și sunt de calitate superioară, alege Printoteca. Cu echipamentul DTG de ultimă generație, vei fi încântat de rezultatele obținute și de cât de ușor este să creezi propriul tău design pe articole vestimentare.

Mix & Match

Dacă îți dorești articole vestimentare de înaltă calitate, atunci gama de produse Stanley Stella este opțiunea perfectă pentru tine. Și cea mai bună parte este că, prin intermediul Printoteca, poți alege din cea mai variată gamă de produse de îmbrăcăminte Stanley Stella, indiferent dacă cauți tricouri, hanorace, jachete, sau alte tipuri de articole.

Printoteca oferă, de asemenea, discounturi generale, indiferent de cum mixezi comanda. Aceasta înseamnă că, indiferent de produsele pe care le alegi, poți beneficia de un preț redus. Acesta este un avantaj excelent pentru cei care doresc să creeze o gamă variată de produse personalizate, dar nu doresc să depășească bugetul alocat.

Reduceri trimestriale POD (Print On Demand)

Dacă ești partener business și lucrezi cu noi în regim POD poți beneficia de discounturi dacă vinzi mai mult.

Vinzi mai mult, câștigi mai mult.

Lansarea și, mai important, dezvoltarea afacerii tale online are nevoie de determinare, asumare de riscuri și răbdare pentru a vedea acele cifre crescând. Să fii propriul tău șef și să îți stabilești propriile reguli este cea mai bună recompensă.

La Printoteca, dorim să recompensăm succesul tău. De aceea avem reduceri trimestriale astfel încât să poți economisi mai mult atunci când vinzi mai mult.

Acesta este începutul. Te înrolezi în Printoteca Business și beneficiezi de colete personalizate și acces la o gamă mai largă de produse.

Discount: 0%

Volum lunar: >500 lei

Discount: 5%

Volum lunar: >1000 lei

Discount: 7%

Volum lunar: >5000 lei

Discount: 15%

Volum lunar: >10000 lei

Discount: negociat

Transport Gratuit

Cumpără de peste 250 de lei și primești transport gratuit pe teritoriul României indiferent de metoda de transport aleasă.

Urmărește promoțiile noastre pe website sau pe rețelele sociale pentru a beneficia de transport gratuit și la alte tipuri de comenzi.

Abonează-te acum la newsletter și poți fi sigur că nu vei mai pierde niciodată ofertele noastre. 

Reduceri pentru studenți

Faci parte dintr-o organizație studențească?

La Printoteca, suntem dedicați sprijinirii organizațiilor studențești prin oferirea de reduceri speciale pentru toate produsele noastre. Suntem conștienți că organizarea de evenimente, promovarea brandului și crearea de produse personalizate pot fi costisitoare, mai ales pentru organizațiile care depind de finanțări și sponsorizări.

De aceea, dorim să ajutăm organizațiile studențești să își îndeplinească obiectivele prin oferirea unor reduceri atractive. Indiferent dacă ai nevoie de tricouri personalizate pentru evenimente, hanorace pentru membrii organizației sau alte produse personalizate, Printoteca este aici pentru a te ajuta.

Nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre reducerile disponibile pentru organizațiile studențești și pentru a începe să creezi produse personalizate de care ești mândru.