Live printing la evenimente

Atelierul mobil care poate printa pe loc orice design. T-shirt Van este prima imprimerie mobilă de tricouri din România, atelierul mobil care poate printa pe loc orice design. Aducem la un loc ilustrații de la artiști locali și le printăm pe tricouri din bumbac organic la diferite festivaluri și evenimente din București, dar și din țară! Credem că arta trebuie să iasă dintre pereții galeriilor și să ajungă cât mai aproape de oameni, iar artiștii români merită să fie cunoscuți de cât mai mulți oameni! De aceea, T-shirt Van pune ilustrația și designul grafic pe tricouri, gata de a transforma pe oricine într-un bilboard ambulant!

t-shirt-van-logo
ticket-perforated-fill

Aducem artă locală la festivaluri

Comunitatea Printoteca aduce împreună de zeci de artiști locali care ne însoțesc cu grafica lor la evenimente. Printăm pe loc, pe produse premium. Fiecare produs vândut plătește un artist.

ticket-perforated-fill

Activări de brand memorabile

Cu divizia noastră mobilă de print putem transforma activarea ta într-o experiență despre care participanții vor povesti mult timp după. Fiecare design pe care îl imprimăm poate fi unic și, dacă vrei să te asiguri că produsele pe care brandul tău le oferă cadou vor fi păstrate cu drag, mult timp, oferim posibilitatea de a implica participanții în creația graficii pe care noi o imprimăm

ticket-perforated-fill

Evenimente corporate & HR

Putem parca van-ul în fața clădirii de birouri, sau ne putem muta la interior cu setup-ul de print. Oriunde am fi, suntem pregătiți să facem printuri pe care echipa ta la va purta cu entuziasm și să oferim experiențe interactive care vor rămâne cele mai prețuite amintiri de la birou.

ticket-perforated-fill

Tehnologie și creativitate

Experiența printului pe loc se completează cu aplicații customizate de realizare a graficii sau cu experiențe precum design 3D în realitate virtuală și tricouri cu realitate augmentată. Gama noastră extinsă de produse, tehnologiile variate de print și serviciile conexe sunt întotdeauna o sursă de inspirație pentru departamentele creative.

t-shirt-van-mobile

De ce să alegi T-shirt VAN?

Sustenabilitate

Pentru ca produsele se realizează on-demand nu este necesară investiția inițială în stocuri. Fiecare produs este făcut, special, pentru clientul tău.

Versatilitate

Deoarece se printează digital, fiecare tricou în parte poate avea o grafică diferită. Participanții la eveniment pot alege una dintre ilustrațiile artiștilor cu care colaborăm sau una dintre imaginile propuse de organizator.

Produse premium

Folosim pentru personalizare produse premium din bumbac organic sau materiale reciclate de la brandul Stanley/Stella. Lucrăm cu acest brand încă din 2016 iar din 2020 suntem dealer oficial.

Identitate de Brand LOGO, LOGO, LOGO!

Putem adauga brandul tau la designul printat sau adăuga etichete la baza gâtului. Daca nu este suficient, punem logo-ul si pe ambalaj.

Calitatea imprimării

Folosim tot timpul echipamente de ultimă generație în procesul de imprimare cu cerneluri originale.Ne asigurăm astfel ca livrăm tot timpul experiențe de calitate.

Cere o ofertă