Comenzi bulk

Cumpără produse personalizate în bulk și obții discount de până la 50%

La Printoteca, ne dedicăm să îți oferim servicii de imprimare de volum personalizate, care să se ridice la nivelul așteptărilor tale. Fie că ai nevoie de print digital, serigrafie, broderie sau DTF, echipa noastră e gata să îți ofere soluții optime.

Și pentru că ne dorim ca experiența ta să fie cât mai eficientă, am implementat discounturi de volum care se aplică automat în coșul de cumpărături, simplificând procesul de comandă. Așadar, configurează-ți comanda și bucură-te de economiile care se adaugă instant! Achiziționează exact ce ai nevoie și asigură-te că fiecare articol va fi nu doar creat, ci și purtat cu plăcere.

Iar dacă ai nevoie de o ofertă personalizată, echipa noastră este întotdeauna gata să te asiste prin chat, email sau WhatsApp, oricând ai nevoie. 

Printuri de super-calitate

Utilizăm cele mai noi tehnologii din domeniu.

Livrare super-rapidă Tot timpul livrăm în termenele agreate.
Mixează comenzile
Culori, mărimi sau design

Pregătește-ți următoarea apariție în public.

Vrei să afli cum să promovezi grupul tău comunitar sau ONG-ul? Ai putea încerca să creezi produse personalizate pentru membrii acestuia! Îți sugerăm să optezi pentru obiecte care să se potrivească cu identitatea grupului tău. În cazul în care organizezi un eveniment, poți comanda obiecte personalizate cu design-ul evenimentului pentru participanți sau pentru organizatori. În plus, dacă ești angajat, poți solicita articole de îmbrăcăminte personalizate cu branding-ul companiei pentru a spori conștientizarea brand-ului și pentru a construi o cultură a companiei.

Alege diverse culori și modele pentru produsele personalizate pentru a crește vizibilitatea și a atrage mai mulți oameni către grupul tău comunitar sau afacerea ta.

De ce să alegi Printoteca pentru proiectele tale?

Cele mai noi tehnologii din domeniu.

Printoteca utilizează cel mai performant echipament DTG (Direct to Garment), care este capabil să imprime culori vibrante și detalii precise direct pe haine, fără a fi nevoie de o pregătire specială a materialului. Aceasta înseamnă că design-ul ales de tine va fi imprimat cu acuratețe și va arăta excelent.

Folosind cele mai noi tehnologii, Printoteca asigură o calitate superioară a produselor și o durabilitate de lungă durată. În plus, tehnologia DTG este una prietenoasă cu mediul, folosind cantități minime de cerneală și producând mai puțin deșeuri decât alte metode de imprimare.

Așadar, dacă vrei să te asiguri că produsele tale personalizate arată bine și sunt de calitate superioară, alege Printoteca. Cu echipamentul DTG de ultimă generație, vei fi încântat de rezultatele obținute și de cât de ușor este să creezi propriul tău design pe articole vestimentare.

Mix & Match

Dacă îți dorești articole vestimentare de înaltă calitate, atunci gama de produse Stanley Stella este opțiunea perfectă pentru tine. Și cea mai bună parte este că, prin intermediul Printoteca, poți alege din cea mai variată gamă de produse de îmbrăcăminte Stanley Stella, indiferent dacă cauți tricouri, hanorace, jachete, sau alte tipuri de articole.

Printoteca oferă, de asemenea, discounturi generale, indiferent de cum mixezi comanda. Aceasta înseamnă că, indiferent de produsele pe care le alegi, poți beneficia de un preț redus. Acesta este un avantaj excelent pentru cei care doresc să creeze o gamă variată de produse personalizate, dar nu doresc să depășească bugetul alocat.