Politica No fake & No hate

Reguli generale pentru conținut

Adăugând conținut pe site-ul Printoteca, confirmați că materialele încărcate nu încalcă nicio prevedere legală sau drepturi ale unei terțe părți, cum ar fi drepturile de autor, protecția mărcilor comerciale sau drepturile persoanelor și că ați citit și sunteți de acord cu Regulile de conținut impuse de Print. bibliotecă. Ne rezervăm dreptul de a vă suspenda sau închide contul și de a nu procesa comenzile plasate dacă nu respectați regulile menționate mai jos.

Vă rugăm să verificați statutul juridic al materialelor încărcate. Dacă aveți îndoieli cu privire la acordul de utilizare, contactați autorul sau proprietarul pentru a obține aprobarea.

Prin încărcarea conținutului, sunteți de acord că:

  • Aveți dreptul legal de a-l folosi
  • Nu tipăriți materiale promoționale neoficiale: nume, logo-uri, imagini sau alte elemente de proprietate intelectuală ale unor grupuri muzicale sau artiști muzicali, echipe sportive, cluburi și organizații sau personaje, imagini, actori din desene animate, benzi desenate, filme, emisiuni de televiziune etc.
  • Nu utilizați fără drept: mărci comerciale, nume sau sigle ale unor companii
  • Nu tipăriți fotografii, caricaturi sau orice alt material grafic care înfățișează persoane publice. Faptul că ai făcut o fotografie unei persoane publice nu îți dă dreptul de a realiza produse tipărite cu acele imagini, chiar dacă editezi/­alterezi imaginea.
  • Nu promovați discursuri care incită la ură, discriminare sau orice alt tip de conținut care ar putea afecta demnitatea unei terțe părți.
  • Înțelegeți că acționăm conform solicitării dumneavoastră și nu avem nicio obligație de a verifica sau confirma ilegalitatea conținutului pe care îl încărcați și sunteți direct responsabil pentru orice conflict generat de acesta.
  • Sunteți de acord să suportați orice cheltuială generată de utilizarea conținutului ilegal de către dumneavoastră pe platforma de vânzări Printoteca.

Materialele grafice despre care bănuim că încalcă legea, inclusiv, dar fără a se limita la, defăimarea, încălcarea drepturilor de autor, încălcarea drepturilor de proprietate comercială, vor fi respinse imediat fără avertisment și nu vor fi tipărite. Dacă designul sau textul dvs. este eliminat și aveți motive să credeți că este o eroare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pentru a clarifica situația la hello@printoteca.ro inclusiv dovada deținerii drepturilor, acordul de utilizare a conținut sau orice altă dovadă a statutului juridic.

Dacă bănuiți că un design încărcat pe platforma noastră este ilegal, vă rugăm să îl raportați la hello@printoteca.ro